Over ons

Overwaarde Opnemen is een  grote landelijke hypotheekaanbieder die voor nagenoeg alle banken in Nederland bemiddelt. Wij werken landelijk maar aan de andere kant ook weer regionaal omdat wij door het hele land vestigingen hebben. Ondanks de Online formule  kunt u ook altijd een afspraak maken bij één van onze vestigingen die zoveel mogelijk bij u in de buurt zit.

Als u graag thuis bezocht wilt worden dan komt u bij de module HypotheekOnline-Plus terecht, wat uiteraard extra geld gaat kosten. (reistijd, reiskosten en extra uren). De kosten hiervoor zijn € 295,- aanvullend op de advieskosten.

Het uitgangspunt is dat u als klant de beste aanbieding krijgt en dat alles online plaatsvindt. Hierdoor betaalt u lage advieskosten.

Onze verzilver-adviseurs nemen  graag de mogelijkheden in uw situatie zorgvuldig met u door. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact op met een van de adviseurs hieronder; plan een afspraak in of maak een indicatieve verzilverberekening. De adviseurs lichten deze berekening graag toe.


Onze adviseurs (Erkend Hypotheekadviseur)

Dick van Galen

Sinds, schrik niet, 1978 ben ik hypotheekadviseur en verzorg ik iedereen dat wil de hypotheek voor zijn huis.  Meestal in de avonden legde ik de bezoeken af om mensen te helpen de juiste financiering te verzorgen, Van het gulden naar het euro tijdperk is er veel veranderd en toen de kredietcrisis over ons heen kwam veranderde de regelgeving compleet en werd alles strenger wat betreft regelgeving. 

De starters hebben het daarom niet makkelijk. Ik richt mij momenteel meer op de mensen die hun overwaarde willen verzilveren een leuke markt waarbij je leuke mensen kunt helpen. Als oudere spreek je dezelfde taal en je weet wat er te koop is in het leven. Ik vind het zelf belangrijk dat mensen een goede keuze maken zodat zij er blijvend van kunnen genieten. 

Ik help u graag dus stem op mij dan vertel ik u wie de mol is.

Cor de Jong

Mijn stijl is om klanten op een eenvoudige en duidelijke manier te wijzen op de mogelijkheden die er zijn én het beste passen in hun eigen situatie. Ik ben niet zo’n type die zich geweldig wilt voordoen. Doe maar gewoon. Hollandse nuchterheid.


Laat de mening graag aan de klanten over.
Misschien zegt onderstaande recente reactie voldoende.

Beste Cor.
Alles is in orde met veel dank aan jou voor je professionaliteit ,inlevingsvermogen en doorlopende dialoog met de klant.
Je bent een uitstekende adviseur die de cliënt begeleid in alle fasen van het proces van inventarisatie,
haalbaarheidsanalyse tot en met de offerte van de Bank.
Je was altijd bereikbaar en in staat om het proces inzichtelijk te maken


Robin Hiert

Ik ben Robin Hiert, commercieel directeur van HypotheekOnline. U kunt mij e-mailen via robin@hypotheekonline.nl of bellen: 0886643808

Reinoud Rosmolen

Hallo mijn naam is Reinoud Rosmolen, en ik ben een beëdigd financieel adviseur voor ruim 17 jaar. Ik vind het altijd zeer belangrijk om financiële oplossingen te vinden voor mijn klanten. Door mijn grondige aanpak, en duidelijke uitleg, hebben mijn klanten een tevreden en duidelijke gevoel gekregen van hun financiële situatie. Dit is voor mij het doel waarom ik al jaren financieel adviseur ben, en ben zeker van plan dit te blijven proberen in de aankomende jaren.

Tjeerd Alewijnse

Ik ben Tjeerd Alewijnse (1982), woonachtig in het Middelburg. Ik wil mij graag even aan u voorstellen. 

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de financiële sector. Ik heb via detacheeropdrachten bij een aantal geldverstrekkers gewerkt. Later ben ik werkzaam geweest bij de Rabobank. Nu werk ik alweer sinds 2018 voor HypotheekOnline in Capelle aan den IJssel. 

Ik woon sinds enkele jaren weer in het prachtige Middelburg (na ruim 10 jaar Breda) samen met mijn vrouw en 2 kinderen (2011 & 2014). 

Als hypotheekadviseur wil ik u graag van dienst zijn. Ik vind het belangrijk om te helpen met het zoeken naar de juiste financiële oplossing voor u. Daarin is het belangrijk om duidelijk te adviseren en u te begeleiden in het hele proces. Ik sta voor u klaar!

Davy Abdool

Met 28 jaar de jongste hypotheekadviseur bij HypotheekOnline.

Echter in de afgelopen 3 jaar opgeleid en uitgegroeid tot een zeer ervaren Verzilver adviseur. Begin 2019 ben ik als hypotheekadviseur begonnen met als specialisme Overwaarde Opnemen voor (pre) senioren.

De hypotheekmarkt voor senioren bevond zich toen nog in de kinderschoenen. De opkomst van de overwaarde producten heb ik dan ook vanaf het begin mogen meemaken.

Tot op de dag van vandaag geniet ik van mijn werk, waarbij ik iedere dag weer mensen mag blij maken met goed nieuws. Waar u bij een andere adviseur of bij uw eigen bank te horen krijgt dat er “helaas” geen mogelijkheden zijn, vind ik de gewenste oplossing voor u, zodat u tóch een gedeelte van de overwaarde uit de stenen kunt halen!

Ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en het doet mij iedere keer weer een groot plezier als ik een positieve review lees van een tevreden klant

“Davy heeft mij uitstekend geadviseerd bij het verkrijgen van een verhoging van de hypotheek. Hij hield zich keurig aan de afspraken die onderling gemaakt werden en is zeer ter zake kundig. Als afsluiting van de offerte werd een goed rapport geschreven, waarin alle zaken nog een keer keurig op een rij werden gezet. Ook telefonisch was hij goed bereikbaar en stond mij vriendelijk te woord als ik vragen had. M.a.w. Een uitstekende adviseur.” 

Carlo van der Lans

Ik ben Carlo van der Lans, woonachtig in Zandvoort aan Zee.
Ik wil mij graag even aan u voorstellen. 

Sinds 1993 ben ik werkzaam als hypotheekadviseur. Eerst voor een groot kantoor in Rotterdam, daarna ben ik een lange periode als zelfstandig hypotheekadviseur werkzaam geweest. Nu werk ik alweer een tijdje voor HypotheekOnline in Capelle aan den IJssel. Een zeer vooruitstrevend hypotheekadvies bedrijf. 

Ik vind het belangrijk om mijn klanten persoonlijke aandacht te geven, onder andere door een heldere uitleg van hun (complexe) financiële zaken en vooral het nakomen van afspraken.
Een hypotheek is voor veel mensen niet iets waar ze dagelijks mee bezig zijn. Omdat het soms best ingewikkeld kan zijn, maak ik hypotheken graag begrijpelijk. Uw wensen en verwachtingen, zowel nu als in de toekomst, zijn belangrijk en staan centraal in mijn gesprekken en advies. 

Samen met u kijk ik graag net even verder. Het draait immers om u en of u nu en in de toekomst tevreden bent en blijft. Ik ga graag het gesprek met u aan en luister naar uw wensen, met als bedoeling die ook echt uit te laten komen.

Peter Spierenburg

Als senior heb ik mij lang afgevraagd of er geen mogelijkheid was om de overwaarde van je huis te benutten. Toen die mogelijkheid er eindelijk kwam heb ik mij omgeschoold van registeraccountant tot hypotheekadviseur.

Graag ben ik mijn mede senioren van dienst bij het verzilveren van hun overwaarde. Nu de overheid stimuleert om lang thuis te blijven wonen, wat veel ouderen ook zelf graag willen, zijn er vele mogelijkheden om de overwaarde te gebruiken. 

Veel mensen gebruiken de overwaarde voor zichzelf of voor hun (klein)kinderen. Door dit stilliggende geld te gebruiken krijgt ook de economie een zetje wat in de Corona tijd hard nodig is.

Ik hoop u nog lang van dienst te kunnen zijn.


Gerard van der Pluijm

Ik ben Gerard van der Pluijm, woonachtig in Goor/Hof van Twente.

Ik ben inmiddels al heel wat jaren werkzaam als hypotheekadviseur.

Nadat ik in eerste instantie de banken ABN-Amro en de Rabobank van binnen heb bekeken, heb ik in 1990 besloten om te kiezen voor “het intermediair”.

Vanaf deze periode ben ik als adviseur werkzaam geweest bij de twee grootste makelaarskantoren in Twente en Salland alsmede bij een grote tussenpersoon in Deventer.

Tijdens mijn werkzaamheden bij dat laatste kantoor kwam ik in contact met de Directieleden van Hypotheekonline en na een kort gesprek was ik er al wel uit: “Dit lijkt mij een prachtig bedrijf om voor te mogen werken”, die keuze was al snel gemaakt.

Ik vind het erg belangrijk, dat mijn/onze klanten een goed gevoel krijgen bij ons bedrijf en het vertrouwen in mij als adviseur, want daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Ik help mensen graag om duidelijk inzichtbaar te maken hoe hun huidige financiele situatie er uitziet en hoe deze er in de toekomst uit zou kunnen gaan zien.

Wensen en doelstellingen zijn daar uiteraard erg belangrijk in.

Kortom: ik ontzorg mijn klanten graag, opdat zij een gezonde financiele toekomst tegemoet kunnen zien.

Rudy Madnoersan

Ik ben Rudy Madnoersan en wil me graag aan u voorstellen:

In 1990 ben ik begonnen in de financiële dienstverlening. Dit was in Vlaardingen achter de balie bij de ABN AMRO Bank. Als broekie van 19 moest ik nog een hoop leren van het leven. Vanaf 1998 werk ik als hypotheekadviseur en heb ik heel wat mensen kunnen helpen met hun woondromen.  In 2001 heb ik mijn vrouw ontmoet met wie ik erg gelukkig ben. Nu, één dochter en drie zoontjes verder, wonen we op een heerlijke plek in Almere. 

Het leukste van mijn vak vind ik het persoonlijk contact en het puzzelen. Een hypotheek is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent, maar ik wel. De mooiste en voordeligste oplossing zoeken om uw wensen en doelstellingen te realiseren. Het belangrijkst hierin vind ik, dat u het begrijpt en dat het zo dus echt uw oplossing is. 

Nu, meer dan 30 jaar verder en een stuk wijzer, wil ik u graag van dienst zijn om uw financiële doelstellingen te verwezenlijken.

Bram Jaegers

Bram Jaegers (1979) heeft door zijn jarenlange ervaring de gave om complexe materie te vertalen naar een helder, duidelijk en begrijpelijk advies. Het is niet voor niks dat klanten altijd lovend over hem zijn. Ze typeren hem als buitengewoon deskundig, energiek, betrouwbaar én vooral oprecht. 

Bram geeft zijn klanten advies zoals vrienden elkaar zouden adviseren. Hij is snel, gedreven én wil het onderste uit de kan halen. Hij denkt buiten de kaders en is creatief in zijn oplossingen. Maar niet alleen dat. Hij is door zijn jarenlange ervaring én zijn drive om zich te blijven ontwikkelen, ook nog eens uitstekend op de hoogte van alle mogelijkheden op de hypothekenmarkt. 

Sinds een aantal maanden werkt Bram bij HypotheekOnline. Een vooruitstrevende hypotheekaanbieder die voor nagenoeg alle banken in Nederland bemiddelt. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Bram komt graag langs om een kop koffie met u te drinken, ofwel een online afspraak en te luisteren naar uw wensen.   

Arman Grigorian

Mijn naam is Arman Grigorian, financieel adviseur bij Hypotheekonline. Inmiddels al ruim 7 jaar actief in de financiële dienstverlening, ik heb eigenlijk in alle regio’s van het land gewerkt.

In die 7 jaar heb ik mij in verschillende takken van de hypotheekmarkt verdiept. Ik heb veel kennis opgedaan voor aankoopfinancieringen, nieuwbouw financieringen en zelfstandigen hypotheken. Bij hypotheekonline ben ik gespecialiseerd in overwaardehypotheken. 

Het leuke aan Hypotheekonline is dat wij de klanten kunnen helpen om betere hypotheken te realiseren wat ook nog een financieel voordeel heeft voor de klant. Dat de klanten een betere toekomst hebben door de aanpassing geeft mij een boost om verder te gaan bij hypotheekonline omdat er nog heel veel klanten geholpen moeten worden.

John Henrix

Ik ben John Henrix uit Zutphen.

Vanaf 2006 ben ik hypotheek adviseur en makelaar geweest. De laatste jaren was ik steeds meer hypotheekadviseur. Dit omdat ik het leuk vind om te cijferen en om mensen te helpen.

In mijn optiek is een goed hypotheekadvies opgebouwd uit drie pijlers:


  • Rentepercentage, want dat is wat u betaalt per maand.
  • Voorwaarden van de bank: wat zit er verborgen in de algemene voorwaarden? Is de aangeboden hypotheek na 10 jaar nog steeds zo goed?
  • Het verhaal van u: een hypotheek is niet alleen uit te drukken in getallen en percentages.


Omdat ik in het verleden altijd rekening heb gehouden met bovenstaande zie ik dat klanten bij mij terug komen als er vragen zijn over de hypotheek.


Bij hypotheek online vind ik de mogelijkheden om u goed van dienst te zijn, dit kan bij u thuis maar met de goede faciliteiten die hypotheek online biedt kan dat ook heel goed online.

Paul Kuipers

Ik ben Paul Kuipers. Ik ben een adviseur van HypotheekOnline. U kunt mij altijd e-mailen via paul@hypotheekonline.nl of opbellen: 0642347468

Bart Oude Groeniger


Erkan Polat

Een hypotheek afsluiten is een ingewikkeld proces, dat een grote invloed op uw financiële situatie heeft. Het belangrijkste in een hypotheekgesprek is dan ook dat U het begrijpt. En dat is dan weer mijn taak. We gaan samen een plan van aanpak opstellen waarbij Uw belang voorop staat.

Cigdem Cakir

Ik ben Cigdem Cakir, medewerker van Hypotheekonline. U kunt mij e-mailen via cigdem@hypotheekonline.nl of bellen middels: 0886643802

Mirela Prentic


Ario Susmaryono

Ik ben Ario Susmaryono, webdeveloper van HypotheekOnline. U kunt mij e-mailen via ario@hypotheekonline.nl

Bereken hier de mogelijkheden

Rekengegevens
,-
,-
%
,-
%
Andere rentevaste periodes zijn uiteraard ook mogelijk, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
NAW Gegevens

Ons privacybeleid